Hallo wereld!

Ja, hallo wereld!
Dat is eigenlijk wel een goede titel voor de allereerste post op mijn blog.
Ik vind het enorm spannend, maar waarom? Waarschijnlijk leest slechts een handjevol mensen dit, maar het idee is natuurlijk dat het over een tijdje heel veel mensen met mij meelezen.

Waarom ben ik een blog gestart?

Net na mijn 30ste verjaardag bleek dat ik te maken had met een burnout. Hoewel het mij nogal overviel, is het wel er goed te verklaren waarom ik hiermee te maken kreeg. Hierover zullen jullie vast wel meer te lezen krijgen, maar voor nu is dat niet nodig.
Omdat ik mijn batterij weer flink moet opladen werd mij geadviseerd om vooral veel leuke dingen te gaan doen. Normaal is dat voor mij niet zo’n probleem, want ik heb enorm veel hobbies: haken, breien, borduren, bakken, netflixen, fotograferen etc. Echter door de burnout leek niks mij meer echt plezier te geven.
Het was dan ook mijn man die zei: “Pak je camera, ga foto’s maken en begin een blog!” Dat was eigenlijk wel een heel goed plan.  Maar zo’n perfectionist als dat ik ben, wilde ik het wel goed aanpakken: een goede naam verzinnen, logo maken, een domeinnaam vastleggen, inlezen……

Dit bovenstaande was eigenlijk vrij snel wel gedaan, echter mijn eerste post liet maar op zich wachten. En in december bedacht ik: “laat ik gewoon in januari beginnen, als zijnde mijn goede voornemen”

En zie hier! In de eerste week van het nieuwe jaar, staat mijn eerste post online.

Waar gaat deze blog over?

De naam van deze blog is Miss Knitwit. Deze naam verzon ik al een ruim anderhalf jaar geleden, met een iets ander doel, maar nu mag ik hem eindelijk gebruiken en aan de wereld laten zien.

logo-vierkant-20cm
En de naam van de blog laat al een klein beetje zien waar de blog over gaat.
Het is een versmelting van het woord nitwit en het Engelse woord knit (=breien).  Zie de About me pagina voor meer uitleg.
Op deze blog wil ik graag mijn kennis en ervaringen met jullie delen op het creatieve vlak. Dit kan bijvoorbeeld een tutorial zijn voor iemand die net de eerste steekjes opzet, of gaan over een breipatroon voor de echte brei-expert.
En mochten jullie suggesties hebben waarover jullie heel graag iets willen weten, laat het dan weten!

Zo, dat was hem dan. De eerste post gaat de lucht in, en hopelijk gaan er nog vele volgen. Tot snel!

3 reacties

 1. Super goed bezig! ⭐️

 2. Wat leuk, Michelle, om weer van je te horen! En wat een goed idee om deze blog te beginnen en wat een goede naam: Miss KnitWit.

  Ruim een jaar geleden (Sinterklaas 2015) breide je voor mijn dochter Fibi de Vos; Roco de Raccoon had ik al eerder voor mijn dochter gekocht. Je breiwerk is fantastisch. Begrijpelijk dat jij het vogeltjes boek van Arno en Carlos mocht uitproberen van de uitgeverij!

  Ik hoop nog veel leuke blogs te lezen van Miss KnitWit,

  • miss_knitwit

   20 januari 2017 at 16:39

   Hey Miriam,
   Wat ontzettend leuk van jou om een berichtje achter te laten. En ook nog eens zo’n lief berichtje. Ik ben echt 3 cm gegroeid, haha!
   Doet mij heel erg goed om te lezen, en daar is deze blog ook voor bedoeld. Voor zowel jullie als voor mij!

   Dank je wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2019 Miss Knitwit

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑