The day after KreaDoe

Ow ow ow, wat heb ik genoten van KreaDoe! Ik heb zo’n leuke dag gehad. Leuke mensen ontmoet, praatjes gemaakt, workshops gevolgd en foto’s gemaakt. Graag neem ik jullie mee in mijn dag vol creativiteit………

Vóór KreaDoe officieel werd geopend door Bobbi Eden en DenDennis……

Bloggerspot

De dag begon met een bezoekje aan “ons” plekje: de Bloggersspot. Wat hebben ze dat leuk ingericht! Echt een super gaaf sfeertje hebben ze neer gezet. Hier hebben we even gezeten en daarna zijn we snel een eerste rondje over de beurs lopen, aangezien het toen nog rustig was. Na de lunch zijn we weer terug gegaan naar dit gave plekje om aan onze blog te werken, iets op Instagram te zetten en te kletsen met bezoekers. Speel jij met het idee je eigen blog te beginnen? Ga dan een kijkje nemen op de bloggers/vloggers spot, leer van de experts en stel al je vragen. Elke dag zijn er verschillende bloggers/vloggers aanwezig.

Zien jullie mijn naam staan?

Ik voelde mij hier helemaal thuis.


Scheepjes

Een bezoekje aan de stand van Scheepjes mocht echt niet ontbreken, dus dat was één van de eerste stands die ik bezocht. Scheepjes heeft een super stoere stand waar alle prachtige garens te zien zijn. Maar ook kun je er op de foto, net als de officiële Scheepjesblogger, met je eigen Scheepjescreatie. Mijn Scheepjescreatie lag nog thuis,  maar ik mocht een deel van de aankleding gebruiken en nadat de visagiste mij een beetje had bijgewerkt, werd ik als allereerste op de foto gezet. Super gaaf!

Hoe gaaf is deze fiets? Uiteraard heb ik mij maar even ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Mooi is die geworden he?

Workshop cupcake met eenhoorn

In het Cupcake Theater volgende ik een workshop eenhoorn boetseren op een cupcake bij Cake, Bake & Love. Taarten bakken lukt mij wel, maar boetseren met fondant is iets wat ik nooit heb gedaan.  Ik heb altijd het idee dat het heel moeilijk is, daarom leek mij deze workshop ook leuk en leerzaam. Via een videoscherm volgende we de aanwijzingen van de meesterbakker. Binnen een uur had iedereen een eigen eenhoorn geboetseerd. De één mooier dan de ander, maar allemaal even schattig.

Workshop oorbellen maliën

Na een super gezellige ontmoeting met de andere bloggers, Linda van Mama Liefde en Anoek van By Noek, besloten we samen een workshop sieraden maliën te volgen. Xander van The Queen Ring liet ons zien wat allemaal mogelijk was en vertelde ons wat basishandelingen. Als snel besloten we dat een armband misschien te hoog gegrepen was en gingen we voor de oorbellen en sleutelhanger te gaan. Ik koos voor een byzantijnse ketting. Geen makkelijke, maar ik houd wel van een uitdaging. Na een uurtje hadden we allemaal ons werkje af en konden de oorbellen direct in. Het is geen voor de hand liggende workshop om te volgen op KreaDoe, maar wel een hele leuke.

Super gezellige workshop met gezellige mensen.

Ja, ik heb er twee!

Niet te missen lijstje

Weet je nog dat ik een lijstje had gemaakt met wat ik niet wilde missen? Nou ik heb bijna alles gezien, maar helaas zijn 7 uur KreaDoe voor een blogger nog te weinig om alles te zien en ook doen.

In de ochtend bracht ik een bezoek aan Yvonne van Viltdeco. Zoals de naam al zegt, vind je hier vele soorten vilt, maar ook decoratie en handwerkmateriaal. Ook verkoopt ze leuke DIYpakketten.  Bijvoorbeeld van hele leuke cactusjes, super hip, toch?

Heerlijk al die vrolijke kleurtjes.

Ook bracht ik een bliksembezoek aan de stand van Innocent.  Het was de bedoeling nog terug te gaan om daadwerkelijk een mutsje te haken of breien, maar de tijd was te kort.

De dames op de achtergrond kunnen je precies vertellen hoe je zo`n leuk mutsje breit.

Bij Zwanettes Sprookjes Atelier heb ik mijn ogen uitgekeken. Zulke leuke tafereeltjes maken ze hier. En als je wilt kun je zelf ook een workshop volgen. Heel verleidelijk.

Ook Atelier Bonita Loka mocht ik echt niet overslaan. Voor wie de winkel in Wagenberg kent: op KreaDoe hebben ze een mini atelier Bonita Loka gemaakt. Het sfeertje is gelijk als in de winkel. Leuk gedaan.

Als één van de laatste stand bezocht ik (één van) de leukste: Stick&Cups! Lili is zo enthousiast en ze heeft een prachtige overzichtelijke kraam met Scheepjes en haar eigen geverfde garens.  Ook kun je bij haar terecht voor de leukste Scheepjes tassen. Sla haar stand echt niet over. En mocht je de hele beurs al snel gezien hebben (wat volgens mij niet kan!), breng dan ook een bezoekje aan haar winkel in het centrum van Utrecht, tja, als je er dan toch bent…….

Ik wil ze allemaal!

En deze ook! Dank je wel Lili dat ik er 1 mocht uitkiezen! Welke zou het geworden zijn?

Met Dennis van DenDennis heb ik nog even gekletst en op de foto geweest (kijk Anoek, ik durfde het te vragen). Ook heb ik zijn prachtige kraamkamer bewonderd en op de gevoelige plaat vastgelegd. Ziet er erg leuk uit en er zijn ook pakketten van te koop!

Heerlijke kleurtjes en schattige figuurtjes.

Selfietime!

Altijd eens een aflevering van Koffie&Wol TV willen bijwonen? Dat kan ook op KreaDoe. Elke dag worden er twee aflevering opgenomen (zondag maar 1).

Stilte op de set……..

Kreadoe is gewoon een feestje

Zoals je hebt kunnen zien, is een bezoek aan KreaDoe echt een feestje. Prachtige aankleding, een heel divers aanbod, leuke workshops en heel veel leuke mensen. Voor mij was één dag niet genoeg om alles goed te bekijken. Maar ik was er nu ook als blogger en dan loop je toch ook anders langs de stands. Als bezoeker is het toch anders en het ligt er natuurlijk ook aan hoeveel hobbies je hebt. Dus om nog een keer te genieten van het sfeertje en de stands te bezoeken die ik heb gemist en omdat het gewoon zo leuk is, ga ik zondag nog een keer samen met Inge van Monsieur Mango. Zie ik je dan misschien?

6 reacties

 1. Diana

  Nogmaals bedankt voor het winnen van de kaartjes, inmiddels zit ook mijn dagje Kreadoe erop en wat heb ik genoten! Mijn weekend zal vooral creatief gevuld worden met al dat moois. Groetjes!

  • miss_knitwit

   Graag gedaan en fijn dat je het naar je zin hebt gehad. Maar dat kan ook bijna niet anders, toch?

 2. Inge | Monsieur Mango

  Jaaa ik heb er zin in! Tot zondag! 😀

 3. Jenneke van Maurik

  Mooie impressie ♥

 4. Marlie

  Wauw wat mooi om te zien, wij hebben het dit jaar moeten missen mijn dochter en ik, zo jammer. Maar we hebben er iets moois voor terug gekregen dat maakt t meer als goed. Onze schoondochter en zoon hebben 2 nov een zoon gekregen en onze dochter en schoonzoon 9 nov een dochter. Max en Puck zijn in blakende gezondheid. Sus vandaar helaas een jaar geen krea doe. Op naar 2018 ??

 5. Bonita-Loka Team

  Wat een leuke blog heb je geschreven Michelle! En zo tof dat je even bij ons langs kwam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2024 Miss Knitwit

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑