Brei je eigen vest om in te wonen!

Hi, ik ben terug van te lang weg geweest! En bij het typen van de eerste woorden voelt het al weer heerlijk vertrouwd.

In de tussentijd is er een hoop veranderd, maar mijn liefde voor handwerken is alleen maar verder gegroeid. Deze liefde wil ik nog steeds met jullie delen, en hoe kan ik dat beter doen dan de draad weer op te pakken waar ik hem vorige keer heb neergelegd?
Mijn laatste blogbericht ging over het “Vest om in te wonen” wat ik mocht breien namens Phildar voor de Libelle. Gemist? Lees het hier nog eens terug.

Vest om in te wonen

De afgelopen week kwamen er een aantal reacties op dat bericht en dat valt eigenlijk heel goed samen met iets super tofs wat er in de planning zit of wellicht al in de schappen zit……? Wat dat is ga ik nog niet verklappen, maar om de draad weer op te pakken mag ik het patroon van het “Vest om in te wonen” met jullie delen. Hoe gaaf!

Dus wil jij zelf graag dat hele tof vest breien? Klik dan hieronder op de link van het patroon. Ren vervolgens naar je lokale breiwinkel, koop mooi garen voor dit heerlijke vest, zoek een lekker plekje op de bank en brei dit heerlijke vest. Ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen!

Klik hier voor het patroon: Vest om in te wonen

Veel breiplezier!

2 reacties

  1. Sofie

    Och, wat een mooi vest… Dju, hé. Nu wil ik deze ook nog, haha. Kunnen de dagen niet 24 uren langer duren?
    Fijne groetjes Sofie, So_fie1974 op ig 😊

    • miss_knitwit

      Hi Sofie, ik herkende je! Nou ja, ik breide het in 2 weken tijd, dus hop naar de winkel en over 2 weken kun jij in dit heerlijke vest wonen 😉! Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Miss Knitwit

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑