Hoe mis je niks van KreaDoe 2017? + winactie

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover: KreaDoe gaat weer van start. Vanaf woensdag 1 november t/m zondag 5 november kun je hier dagelijks van 10.00 tot 17.00 helemaal los gaan met het volgen van heel veel workshops, het scoren van hele goede beursaanbiedingen, of langs gaan bij jouw favoriete deelnemers en bekende DIY-ers ontmoeten.

Woensdag mag ik hier heel de dag aanwezig zijn als blogger (ik ben zo blij en trots!). Je kunt mij herkennen aan het Official KreaDoe-blogger/vlogger shirt wat ik draag als ik een workshop volg of langs de stands loop. En anders kun je mij vinden op de Bloggersspot. Voel je vrij om een praatje te komen maken, dat vind ik altijd leuk.

KreaDoe is het grootste creatieve event van ons land (of ken jij een grotere?). En omdat KreaDoe zo groot is, kan het voor sommige bezoekers een beetje overweldigend zijn.  Om er voor te zorgen dat je niks mist, kan het een goed idee zijn om je bezoek goed te plannen. Dat heb ik dit jaar ook gedaan. Lees je mee hoe je jouw bezoek kunt plannen? En hoe je gratis kaartjes voor KreaDoe kunt winnen……..

Welke dag wil ik gaan?

Heb je nog geen keuze hebben gemaakt welke dag je graag KreaDoe zou willen bezoeken? Dan heeft KreaDoe nu een handige druktemeter voor je gemaakt. Hier zie je dat zaterdag het drukste bezocht is, en donderdag en zondag het rustigste. En hoewel woensdag voor veel mensen een werkdag is, is dit wel een redelijk populaire dag om Kredoe te bezoeken. Enerzijds heeft dat te maken met dat de bezoekers geen aanbiedingen willen mislopen (op zondag is de kans groter dat er bepaalde dingen zijn uitverkocht), anderzijds omdat de beurs op woensdag feestelijk geopend wordt. En natuurlijk ook omdat ik er woensdag bij ben als blogger, toch?

Welke workshops wil ik volgen?

Als blogger werd ik gevraagd om minstens één workshop te volgen op KreaDoe. Ik heb het overzicht met workshops  eerst goed bekeken en helaas stonden hierbij erg weinig workshops op het gebied van haken en breien. Later zag ik dat er ook bij het Haakplein & Boekenplein workshop op dit gebied te volgen zijn, maar toen had ik mijn keuze al gemaakt.

Ik ga namelijk een mini workshop cupcake eenhoorn volgen in Het Cupcake Theater. De mensen van Cake, Bake & Love gaan mij leren hoe ik een fantastische eenhoorn kan boetseren voor op een cupcake (of taart).  Want naast handwerken is bakken ook echt iets wat ik graag doe, dus dit lijkt mij super leuk.

Daarnaast ga ik zeker nog een bezoekje brengen aan de stand van de Innocent Drinks met hun Goedgemutste breicampagne. Elk jaar breien zij samen met het Nationaal Ouderenfonds kleine mutsjes voor op hun smoothies en sapjes. Dit doen ze om aandacht te vragen en geld op te halen voor eenzaamheid onder ouderen. Als ik daar een mutsje brei, dan doneren ze 20 cent aan het Nationaal Ouderenfonds. Als we daar allemaal een mutsje breien dan kunnen ze een hoop leuke activiteiten voor de ouderen organiseren.

Verder zijn er nog tal van andere workshops te volgen op het gebied van kaarten, stempels en scrappen, maar ook beauty en bloemschikken zijn vertegenwoordigd. En ook op de diverse pleinen zijn workshops te volgen of bekende auteurs te ontmoeten. Kijk hier voor een overzicht van alle workshops.

Welke stands wil ik bezoeken?

Om zeker te weten dat je achteraf niks gemist hebt, is het handig de deelnemerslijst eens goed te bekijken. Er ontzettend veel exposanten te vinden, maar je kunt ze gemakkelijk terug vinden via de diverse categorieën op deze pagina. Hier kun je ook zoeken op naam of merk.

Het lijstje wat ik zeker niet wil missen:

 • Het Cupcake Theater (hier ga ik een workshop volgen)
 • Roxshanna’s Glitter Mehendi & Multicake (zij zetten henna’s die ik graag wil zien en misschien laat ik er ook wel één zetten)
 • Zwannettes Sprookjes Atelier (hier kun je eigen kleine droomwereld creëren en ik ben super nieuwsgierig)
 • Viltdeco (hier ga ik de eigenaresse even gedag zeggen, die ken ik uit de tijd dat ik zelf op beurzen stond, en dat is altijd gezellig)
 • Atelier Bonita Loka (handwerkwinkel in Wagenberg om te zien wat ze voor nieuws hebben en om gedag te zeggen)
 • Forte Creatief (omdat ik het heerlijk vind om even door de nieuwste boeken te bladeren)
 • Kosmos Boekenplein (dezelfde reden als hierboven)
 • Wolplein (hier wil ik de nieuwste garens van Yarn&Colors gaan bekijken, en misschien wel wat kleurtjes uitzoeken voor een nieuw project)
 • Scheepjes (altijd leuk om de nieuwste garens te zien en voelen)
 • Haakplein (hetzelfde reden als hierboven)
 • Bloggersspot (hier ben ik 3 uur te vinden om jullie te ontmoeten)

Verder zie ik op de dag zelf wat ik nog ga tegenkomen en zien en laat ik mij graag verrassen.


Ook je route van te voren uitstippelen? Hier vind je de plattegrond.

Wil je vrijkaartjes winnen?

Ben je net zo enthousiast geworden als ik? Mooi, want ik mag 3x 2 toegangskaartjes weggeven. Hoe leuk is dat?!

Om kans te maken vraag ik je in een reactie te schrijven wat jij niet wilt missen op de KreaDoe en waarom. Zo simpel is het.

Ik geef hier 1 setje weg, maar ook op mijn Instagram en Facebook, dus wil je meer kans maken? Reageer en volg mij ook op mijn andere kanalen. (Je kunt wel maar 1 setje winnen.) Dinsdagavond maak ik de 3 winnaars bekend. Houd je socialmedia goed in de gaten!

Zie ik je daar?

 

10 reacties

 1. Diana

  Wat leuk! Ik waag graag een kansje. De Kreadoe is één van mijn favoriete beursen omdat je er zoveel andere dingen kunt kopen dan garens. Natuurlijk ga ik daarvoor ook naar de Kreadoe. Maar vooral ook voor vilt, knoopjes, kralen en andere fournituren. Ik ben zelf erg nieuwsgierig naar de stand van Posthumus BV…. En natuurlijk de goedgemutste breicampagne!!

  • miss_knitwit

   Diana, gefeliciteerd! Jij bent de gelukkige winnares! Ik stuur je een mailtje.

   • Diana

    Dankjewel!!! Heel veel plezier vandaag.

 2. Amanda de Noord

  Er is zoveel te zien dat ik eigenlijk niet kan kiezen haha! Heerlijk nieuwe dingen ontdekken.

 3. Sofieke Rodrigo

  Ik wil heel graag met een vriendin gaan om lekker nieuwe hobbyspullen in te slaan zodat we in de winter samen heerlijk kunnen freubelen!

 4. E.Renes

  Na mijn hartinfarct in 2001 was ik gestopt met handwerken. Alles weggegeven, maar sinds 1 jaar geleden ben ik toch weer begonnen met haken en breien. Zou graag eens naar de beurs willen.

 5. Marjan Riedstra

  Ooh ik wil hier wel heel graag bij zijn ❤️ om mijn zus te verassen.. Om al die mooie creatieve dingen te bewonderen.. En voor ons weer veel dingen opdoen.. ?

 6. Linda

  Ik zou graag kaartjes winnen om te gaan met mijn mama. Weer lekker inspiratie op doen en mooie garens kopen die we toch niet kunnen laten liggen :p ? Ik zou vooral op zoek willen naar een prettig fluffy garen om een zacht knuffel kussen mee te maken. En misschien toch wel mijn hand willen wagen aan een mooi borduur pakket. En ik ben ook helemaal verliefd op de cupcake unicorn dus die workshop zal ik ook echt niet kunnen laten.

 7. Kimberly

  Super wat gaaf! Wat zou ik graag een kaartje willen. Vorig jaar was de bedoeling te komen maar mijn zoontje kreeg een ernstig ongeval ?
  Kaartjes en alles was al in huis. Want ik moet hier toch voor sparen hoe raar dat ook klinkt voor zo een laag bedrag.
  Handwerken is waar ik ontspanning in vind en zelfs mijn zoontje vind het geweldig met mama ideeen te bedenken
  Wat zou ik graag weer een keer naar de kreadoe willen
  Natuurlijk bezoek ik jouw als ik mag komen! Geweldig leuk! En je blog is top zeg wat een passie! Ga zo door
  Nu alleen maar duimen ! En natuurlijk blijf ik je volgen op social media en hier! Veel liefs van een handwerk mama

 8. miss_knitwit

  Dank je jullie wel voor alle leuke reacties. De gelukkige winnares is Diana geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2023 Miss Knitwit

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑